Featured Post

Piloti Rayanair-a će avione u BiH spuštati tri puta na bis!

Iz poznate niskotarifne kompanije koja saobraća sa aerodroma u Mahovljanima saopštili su da će njihovi piloti ubuduće umjesto jednom avione prizemljivati tri puta.

„Ovo će biti praksa samo u BiH iz prostog razloga jer se nigdje u svijetu ne aplaudira kada avion sleti na pistu kao što je to slučaj kod vas. Na ovaj način piloti će doživjeti ovacije poput glumaca u pozorištu koje publika aplauzima pozove tri puta na bis“, saopštili su oni.

Boris Bisić, pilot koji je proteklog vikenda dovezao avion pun putnika iz Švedske nam je prepričao šta ga je navelo da tri puta zaredom sleti na pistu banjalučkog aerodroma.

„Svi putnici su oduševljeno aplaudirali kada je avion dotakao pistu da sam odlučio da podignem avion i repriziram sletanje. Za drugo prizemljenje sam dobio još veći aplauz i skandiranje pa sam ponovo podigao nos aviona, napravio krug i sletio po treći put. U avionu je nastala opšta euforija i svih 200 putnika frenetično je skandiralo kao da su bili na nekoj fudbalskoj utakmici“, ističe on.

Comments

comments

Izvor: nemojsrati.com
loading...