Featured Post

Zgodnu Michelle Lewin ugrizla svinja za zadnjicu tokom snimanja fotoeditorijala na Bahamima

Model iz Venecuele Michelle Lewin uživala je u snimanju fotoeditorijala na Bahamama. No, zabava na suncem okupanoj plaži ubrzo se pretvorila u noćnu moru, prenosi People.

Ovaj 32-godišnji fitness model je posjetio otok Big Major Cay u Exumi, nenaseljenom području poznatom po divljoj populaciji svinja koje se nesmetano kreću plažama.

Mnogi turisti i manekeni obišli su ovu lokaciju kako bi se kupali zajedno sa svinjama, ali stvari za Michelle Lewin, koja je posjetila ovu destinaciju za potrebe egzotičnog fotografiranja, nisu ispale baš najglamuroznije.

Naime, ova manekenka je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko kratkih videozapisa na kojima se vidi kako leži na pijesku sa svinjama i prasićima, milujući im glave i puštajući da joj ližu ruke. Zatim je skočila u vodu kako bi napravila nekoliko fotografija pored svinja.

Kada je odlučila izaći iz vode, nakratko je okrenula leđa svinjama i to se ispostavilo kao pogrešna odluka. Naime, jedna svinja je jurnula prema njoj i ugrizla ju je za zadnjicu. U tom trenutku zgodna Venecuelanka je počela vrištati i bježati, dok je više svinja počelo trčati prema njoj.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nakon ovog neugodnog iskustva Michelle Lewin je postavila fotografiju na Instagram, gdje se vide dva vidljivo crvena područja na njenoj stražnjici.

Comments

comments

Izvor: nemojsrati.com
loading...