Featured Post

VEST ZA INFARKT! KOZA SIMIĆIMA POJELA 20.000 EVRA! Ostavili na stolu pare da kupe zemlju, a onda se u kuću ušunjala Belka!

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupili 10 hektara zemlje koju se odvano meračili.

Međutim, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

- Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebalo da dođe čovek od kojeg kupujemo kako bi potpisali ugovor i čoveka isplatili. Pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je  nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola - govori kroz suze uplakana snajka Milena.

- Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne  govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno - rekla je snajka Milena.

Belka je na kraju završila na ražnju.

Izvor: https://informer.rs/magazin/zanimljivosti/410886/vest-infarkt-koza-simicima-pojela-20-000-evra-ostavili-stolu-pare-kupe-zemlju-onda-kucu-usunjala-belka
loading...